De vier groepsessies

Groepsessie 1:

In de eerste groepscoaching hebben jullie deel 1 van het boek uitgewerkt. Je hebt de eerste belangrijke stappen gezet en al mooie inzichten opgedaan over jouw kwaliteiten, persoonlijke missie en droomleven! Ook heb je op dit punt misschien al vragen en/of zoek je verdieping. Hier gaan we tijdens de eerste groepscoaching helemaal op in! We clusteren jullie vragen per thema en gaan echt de diepte in per onderwerp. Na deze sessie heb je verdiepende opdrachten en tools om weer een stapje verder te komen. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 24 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00 in 2020.

Groepsessie 2:

Tijdens de 2e groepscoaching gaan we in op waar je in het tweede deel van het boek intensief mee bezig bent geweest. Je hebt zicht op de belangrijke hulpbronnen in jezelf die je ondersteunen op het pad van je missie. Super! Ook heb je zicht op de eventuele belemmeringen en obstakels die verhinderen dat jij al helemaal je missie kunt leven. Daar zoomen we in deze groepscall op in! Je ervaart steun uit de groep, herkenning van jouw uitdagingen bij anderen en je ontvangt waardevolle tools die je verder helpen in het transformeren/loslaten van je belemmeringen. Deze sessie vindt plaats op dinsdagavond 24 november van 19:30 tot 21:30 in 2020.

Groepsessie 3:

Voorafgaand aan de derde groepscoaching heb je kennisgemaakt met waardevolle praktische tools die je kunt inzetten om je veerkrach te verhogen. Als het goed is heb je zicht op welke tools jou helpen weer goed in je vel te komen na een tegenslag of teleurstelling. Ook heb je geoefend met meditatie en ademwerk. Tijdens deze groepssessie staan we echt even stil bij alles wat er nu al is, wat je al hebt meegenomen uit het proces en wat voor waardevols je reeds in jouw toolbox hebt zitten! Een moment van feestvieren ☺. Na deze sessie heb je echt een boost van vertrouwen en helderheid in wat je effectief kunt inzetten om het pad van jouw missie te vervolgen! Deze sessie vindt plaats op zaterdag 19 december van 10:00 tot 12:00 in 2020.

Groepsessie 4:

De laatste groepsessie staat volledig in het teken van het pad van jouw missie vervolgen voor de toekomst! Gedurende de laatste fase van het programma heb je middels jouw inzichten en tussenstappen gewerkt aan een concreet actieplan voor de tijd hierna naar het leven van jouw missie en droomdoelen toe. Deze sessie staat volledig in het teken van het delen en inspireren van en met elkaar hoe je dit gaat doen en welke successen je al hebt gevierd! Indien je nog twijfelde hoe je het geleerde in de praktijk kon brengen, na deze groepscall heb je het vertrouwen weer terug! Deze sessie vindt plaats op zaterdag 9 januari van 10:00 tot 12:00 in 2021.