De vier groepsessies

Introductie call:

Tijdens deze introductiecall maken we kennis met elkaar en elkaars intentie en doelen voor het programma. Tijdens deze sessie krijgen jullie uitleg over het inhoudelijke en technische verloop van het programma. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021 van 10:00 - 12:00

Alle sessies zijn via zoom tenzij we met zijn allen overeen kunnen komen om ook 1 of 2 sessies live in Leiden te laten plaatsvinden.

Coachcall 1:

In de eerste groepscoaching hebben jullie het grootste gedeelte van deel 1 van het boek doorgewerkt. Je hebt de eerste belangrijke stappen gezet en al mooie inzichten opgedaan over jouw kwaliteiten, persoonlijke missie en droomleven. Ook heb je op dit punt misschien al vragen en/of zoek je verdieping. Hier gaan we tijdens de eerste groepscoaching op in. We clusteren jullie vragen per thema en gaan echt de diepte in per onderwerp. Na deze sessie heb je verdiepende opdrachten en tools om weer een stapje verder te komen. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 6 november 2021 van 10:00 tot 12:00.

Coachcall 2:

Tijdens de 2e groepscoaching gaan we in op waar je in het tweede deel van het boek intensief mee bezig bent geweest. Je hebt zicht op de belangrijke hulpbronnen in jezelf die je ondersteunen op het pad van je missie. Super! Ook heb je zicht op de eventuele belemmeringen en obstakels die verhinderen dat jij al helemaal je missie kunt leven. Daar zoomen we in deze groepscall op in. Je ervaart steun uit de groep, herkenning van jouw uitdagingen bij anderen en je ontvangt waardevolle tools die je verder helpen in het transformeren/loslaten van je belemmeringen. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 11 december 2021 van 10:00 tot 12:00.

Coachcall 3:

Voorafgaand aan de derde groepscoaching heb je kennisgemaakt met waardevolle praktische tools die je kunt inzetten om je veerkrach te verhogen. Als het goed is heb je zicht op welke tools jou helpen weer goed in je vel te komen na een tegenslag of teleurstelling. Ook heb je geoefend met meditatie en ademwerk. Tijdens deze groepssessie staan we echt even stil bij alles wat er nu al is, wat je al hebt meegenomen uit het proces en wat voor waardevols je reeds in jouw toolbox hebt zitten. Na deze sessie heb je echt een boost van vertrouwen en helderheid in wat je effectief kunt inzetten om het pad van jouw missie te vervolgen. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 15 januari 2022 van 10:00 tot 12:00.

Coachcall 4:

De laatste groepsessie staat volledig in het teken van het pad van jouw missie vervolgen voor de toekomst. Gedurende de laatste fase van het programma heb je middels jouw inzichten en tussenstappen gewerkt aan een concreet actieplan voor de tijd hierna naar het leven van jouw missie en droomdoelen toe. Deze sessie staat volledig in het teken van het delen en inspireren van en met elkaar hoe je dit gaat doen en welke successen je al hebt gevierd. Indien je nog twijfelde hoe je het geleerde in de praktijk kon brengen, na deze groepscall heb je het vertrouwen weer terug. Deze sessie vindt plaats op zaterdag 12 februari 2021 van 10:00 tot 12:00.

 

Sisterhood

In deze sessies is ons doel om een sfeer van sisterhood te creëren.  In sisterhood creëren we een warme open space van luisteren, aanwezigheid en verbinding. We kunnen oefenen in aanwezigheid met een open hart en een open mind. Binnen de groepsprogramma's 'holden we space' voor ieders beweging van ups en downs in het proces van loslaten wat niet meer nodig is en geboorte van nieuwe mogelijkheden, gevoelens, inzichten en actiestappen. Wetende dat we het niet voor de ander hoeven invullen of oplossen, maar vooral er zijn en luisteren al een magische impact kan hebben. We kunnen leren van de impact van wat ieders verhaal in onszelf losmaakt. Daar zit voor allen de verbinding en mogelijkheden voor groei.