Workshops

De vier live-workshops zijn onderdeel van het Programma Jong Vrouwelijk Leiderschap, en vormen een aaneengesloten geheel. De workshops nemen je in vier concrete stappen mee op reis naar het pad van jouw levensmissie.

1. Contact maken met jouw dieper gelegen missie: wie ben jij en wat is jouw pad?
2. Helderheid scheppen in wat je hebt ontvangen uit jouw familiesysteem: wat dient jouw missie en wat niet? Je maakt krachtige keuzes in wat je meeneemt op reis en wat je achterlaat.
3. Beperkende overtuigingen, (gedrags-)patronen en onverwerkte emoties loslaten om de weg vrij te maken zodat jij jouw missie kunt gaan leven!
4. Nu je de weg hebt vrijgemaakt van obstakels, sluiten we de reeks af met een concreet actieplan waar jij super enthousiast van wordt om het pad van je missie en droomdoelen vorm te gaan geven.

Hoe werkt het:
Met een besloten groep gaan we aan de slag met individuele en groepsoefeningen en krijg je de kans om met elkaar te reflecteren op je nieuwe inzichten en naar huis te gaan met meer helderheid en nieuwe bijpassende actiestappen. Deelnemers kunnen vaak lang verder met de informatie en inzichten die ze in de workshops opdoen.

Vind je zielsmissie

Jouw zielsmissie zit echt in jou verborgen! Op deze dag kom je via verdiepende opdrachten en meditaties dichterbij jouw passie en zielsmissie en krijg je meer inzicht hoe je er weer contact mee kunt maken als je ‘m op een later moment weer even kwijt bent. We zullen werken met de 'Wheel of life', je gaat meer inzicht krijgen in wat jouw kernwaarden zijn en op welke levensgebieden je deze meer kunt gaan integreren voor meer voldoening. Vanuit deze inzichten ga je tot jouw unieke Life Purpose statement (levensdoel) komen!

Zaterdag 19 september 2020: 10.00 - 16.30u

Kosten: 89,-  / VERVALT

FAMILIEOPSTELLINGEN

Het vinden en volledig kunnen pakken van jouw plek in de wereld, heeft meestal veel te maken met de plek die jij wel of niet inneemt in jouw familiesysteem. Op deze dag maken we helpende en niet-helpende patronen in jouw familielijn zichtbaar, zodat jij met nieuwe inzichten eerdere valkuilen makkelijker kunt omzeilen en met meer gemak en kracht kunt gaan waar jij naartoe wilt.

Zaterdag 14 novemer 2020: 10.00 - 16.30u

Kosten: 89,-

Ademworkshop

Een dag vol ademwerk om op te ruimen wat je eigenlijk niet meer nodig hebt. Om meer lucht, (bewegings)ruimte en vrijheid te gaan ervaren op jouw pad. Op deze dag werken we met Dominique als ademcoach op diepe lagen van je bewustzijn en kun je onbewuste patronen die zich hebben vastgezet in jouw systeem makkelijker losmaken. 

Zaterdag 12 december 2020: 10.00 - 16.30u

Kosten: 89,-

Kom in actie: geef vorm aan je zielsmissie 

Op deze dag werken we vanuit al je inzichten en tussenstappen die je hiervoor al gemaakt hebt aan een concreet actieplan voor de tijd hierna naar het leven van jouw missie en droomdoelen toe. 

Hoe kun je jouw doelen nog meer specificeren. Wat worden je tussenstappen. Wie en wat worden je hulp- en inspiratiebronnen om de juiste stappen te blijven nemen. Aan het eind van deze workshop heb jij een geïnspireerd actieplan in handen waar jij super enthousiast over bent en direct mee wilt starten!

Zaterdag 16 januari 2021: 10:00 - 16:30u

Kosten: 89,- / VERVALT

Dominique en ik zijn beiden aanwezig bij deze workshops, waardoor er genoeg ruimte en aandacht is voor ieders emotionele veiligheid. We zetten alles in om deze dagen zo waardevol mogelijk te laten zijn.

Met vragen kan je terecht bij martine@jongvrouwelijkleiderschap.nl. Aanmelden kan daar ook!