Kopie van Sister Support Circle

Jong Vrouwelijk Leiderschap Verdiepingsprogramma

In dit programma gaan we volwassen worden, maar wel met de intentie om te blijven spelen.
We gaan meer verantwoordelijkheid nemen, maar wel vanuit authenticiteit, flow en gevoel voor avontuur.
We gaan meer impact maken maar wel vanuit passie en persoonlijke alignment.

Dit programma heeft grotendeels live op locatie  plaats en draagt bij aan een grote verdiepingsslag in jezelf. Time to activate your wings!

In dit verdiepingsprogramma word je uitgenodigd om dieper te zakken in jouw missie, je nog vrijer te gaan voelen in je natuurlijke zijn en meer toegang te voelen tot je volledige potentie en creativiteit (in brede zin, ook wel creatiekracht, creatie- of oplossingsvermogen genoemd).

En daarbij ook in verbinding te zijn en te blijven met de ander.

De start is op zaterdag 2 oktober en zal afgerond worden op zondag 3 april. Optioneel en in samenspraak wordt deze reeks afgesloten met een gezamenlijke truffelceremonie!

De reeks beslaat op deze manier 8 zater- of zondagen, dus één dag per maand (en in oktober 2!).

Data: 2 oktober, 30 oktober, 20 november, 19 december, 16 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april. (Deze data kunnen nog aangepast worden).

Elke maand komen we een zaterdag of zondag bij elkaar van 10:00 tot 15:00 (eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers en het programma van die dag), op een vaste landelijke locatie tussen water en weilanden vlakbij Rijpwetering (er stopt een bus in de buurt of je kunt wellicht met iemand een stuk meerijden als je geen eigen auto hebt).

Deze dagen zullen elke keer weer een mini-retraite zijn, waarin er aandacht is voor de flow in je lichaam (lichaamswerk), meditatie, adem, opdrachten ter plekke uit te voeren met elkaar, de magie van samen zijn en afsluitend een deel- en coachronde. Ieder gaat met haar eigen huiswerk naar huis. Na afloop kun je in de buurt altijd nog wat rondhangen, wandelen of mijmeren bij het water.

Om tussendoor met elkaar in contact te blijven zullen we tussen de zaterdagen door contact houden via ons eigen besloten online platform.
Op het online platform krijg je elke maandag een nieuwe inspiratie video (van 5 a 8 minuten) die past bij het proces waar we met elkaar instappen.

 1. Elke week word je uitgenodigd om je intentie van die week te delen, om hiermee je intentie te bekrachtigen door em hardop uit te spreken en te delen met anderen.
 2. Elke week word je uitgenodigd om een affirmatie te kiezen die ondersteunend voor je werkt en je hersens opnieuw te programmeren en beperkende overtuigingen te vervangen.
 3. Elke week word je uitgenodigd om te delen wat er voor jou speelt en je vooruitgang te delen ten aanzien van ‘je huiswerk’.

Delen op het platform is uiteraard ieders eigen verantwoordelijkheid. Soms zal je voelen dat je zin hebt om veel te delen en soms zal je opmerken dat het fijn is om je even mee te laten voeren op de flow van anderen. Hierin kun je uiteraard zelf voelen wat jouw uitdaging hierin is.

Uiteindelijk gaat dit hele pad over krachtiger regie ervaren over je leven, vanuit jouw authenticiteit, gevoel van avontuur en natuurlijke beweging! En uiteraard dieper, krachtiger en met vertrouwen staan in het leven van jouw eigen missie.
En werkelijke transformatie vraagt om nieuwe verbindingen maken in je hersenen en dit vraagt om aandacht, herhaling en oefening én het is zoveel fijner om dit met jouw soulbuddy's te doen!

Caroline Glasbergen (van New Female Leader) heeft 3 pijlers weergegeven waar je je vrouwelijke leiderschap het stevigst op bouwt: Clarity, Connection en Community.

Thema’s en tools die aan bod zullen komen in ons speelveld en bijdragen aan de bovengenoemde 3 C’s:

 • Meer lagen van jezelf afpellen en zo meer helderheid voelen over wie je nog meer bent en meer verbinding te ervaren met jezelf en je omgeving.
 • Tot zeker 5 kernwaarden komen die je als helder kompas kunt meenemen op je pad. (De mijne zijn laatst geupgrade naar Eenheid, Liefde, Creativiteit, Avontuur, Overvloed. Dit verschaft me zoveel helderheid om keuzes te maken).
 • Je eigen grenzen nog helderder voelen en aangeven.
 • Je behoeften en verlangens makkelijker kunnen uitspreken en vragen wat je nodig hebt om belangrijke stappen te kunnen maken.
 • Je authentieke stem nog meer ruimte geven in contact met de ander.
 • Bewuster worden van je angsten (en diepste verlangens), ze liefdevol omarmen en stappen nemen.
 • Dieper zakken in het vertrouwen in het leven.
 • Je lijf (en hart) nog meer als kompas inzetten voor je keuzes richting jouw droomscenario.
 • Inzetten van natuurlijke cycli van seizoenen, de maan en je eigen cyclus om bewuster te worden van je eigen natuurlijke flow en de flow van de wereld om je heen.
 • Bewust worden van terugkerende patronen in je vrouwenlijn en hierin teruggeven wat niet van jou is en bewust uitspreken en creëren waar je wel behoefte aan hebt.
 • Bewuster worden van de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en deze meer in balans brengen. Hoe kunnen ze elkaar het beste tot hun recht laten komen?
 • Beter leren kennen van de kracht (en niet altijd bedoelde impact) van je schaduwkanten.
 • Kiezen voor waar je energie van krijgt en waar je letterlijk een gevoel van opwinding bij voelt. Elke dag en elke keer weer.
 • Durven loslaten wat je niet (meer) dient.
 • Beperkende overtuigingen op een diepere laag leren kennen en loslaten.
 • Meer (zelf)liefde kunnen toelaten
 • Emoties durven blijven voelen om meer flow en ruimte in jezelf te creëren.
 • De kracht van de natuur, de elementen en muziek kunnen inzetten om bij jouw diepste JA te komen.


We gaan onder andere gebruik maken van emotional release tools, een mini-visionquest, inzetten van je linker en rechter hersenhelft, opstellen van je vrouwelijke familielijn, nieuwe reflectievragen, lichamelijke oefeningen die direct energie geven en omgaan met intimiteit (in brede zin) in relatie tot de ander.

Literatuur die aangeraden wordt voor dit programma o.a.:

 • The heroine’s journey of De reis van de heldin   - Maureen Murdock
 • Pussy: A reclamation (is niet in het Nederlands) - Regena Thomashauer
 • Journey to the Dark Goddess - Jane Meredith
 • De kracht van Kwetsbaarheid - Brené Brown en/of
 • Dare to lead - Brené Brown
Als je het Jong Vrouwelijk Leiderschapsprogramma niet doorlopen hebt, dan vraag ik je om het boek 'Jij jonge, krachtige vrouw' te lezen en door te werken ter voorbereiding. Dit boek kun je hier vinden.


Al je werkgerelateerde of persoonlijke vragen mogen in deze reis aan bod komen. Er zal naar boven komen waar jij meer helderheid of heling kunt gebruiken om uiteindelijk krachtiger te stralen in alles wat je doet en de keuzes die je maakt!

Je krijgt ook toegang tot een audio meditatiepakket. En een nieuw audio pakket over de energiecentra in je lichaam, als je behoefte hebt om op een meer subtiel niveau je systeem te leren kennen en te sturen.

Dit is de enige ronde die nog alleen met vrouwen tot en met 32 jaar zal zijn én voor deze prijs van 125,- per maand gedurende 7 maanden lang, met 8 bijeenkomsten.

Dit programma gaat door met een minimum van 5 deelnemers en heeft een maximum van 8 deelnemers.

Ga je mee op een nieuwe reis? Zin om verder te groeien en de juiste kloppende stappen te blijven maken? Stappen die in lijn zijn met jouw zielsmissie? Waarin je je compleet, geliefd en gesteund voelt?

Als je nog vragen hebt over het programma of nog een behoefte hebt, dan kun je dit uiteraard altijd aangeven. Je mag ook altijd eerst persoonlijk komen kennismaken om bij jezelf in te kunnen checken of dit echt voor jou is. Mail naar martine@jongvrouwelijkleiderschap.nl.

Laat me weten of je erbij bent! Mail naar martine@jongvrouwelijkleiderschap.nl.

Inschrijving sluit op 21 september 2021. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt :).

Veel liefs!

4A9A2515

Our Deepest Fear
By Marianne Williamson

Our deepest fear is not that we are inadequate. 
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. 
It is our light, not our darkness
That most frightens us. 

We ask ourselves
Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?
Actually, who are you not to be? 
You are a child of God. 

Your playing small 
Does not serve the world. 
There's nothing enlightened about shrinking 
So that other people won't feel insecure around you.

We are all meant to shine, 
As children do. 
We were born to make manifest 
The glory of God that is within us. 

It's not just in some of us; 
It's in everyone.

And as we let our own light shine, 
We unconsciously give other people permission to do the same. 
As we're liberated from our own fear, 
Our presence automatically liberates others.