12

Podcast:

Leef je ware missie!

Aan de hand van 13 delen word je meegenomen in alle aspecten van jouw zijn om jouw mooiste leven te kunnen leven, waarbij je je gesteund, geliefd en compleet voelt.

Aflevering 1:

In deze aflevering praten Dominique en Martine over de inzichten die het geeft als je naar leven kan kijken als zijnde een verhaal. Een roman of een filmscenario bijvoorbeeld waarin jij de hoofdpersoon bent. Wat zijn dan jouw mede- en tegenspelers en wat heb jij te overwinnen voordat je straks bij de ontknoping bent aangekomen? En hoe kan jij bepalen hoe het afloopt. Beluister hier aflevering 1 .

Aflevering 2: 

Waarom is het zo belangrijk is het zo belangrijk om je eigen kwaliteiten te kunnen herkennen en erkennen? Ontvang ideeën en tips om je eigen kwaliteiten nog beter te leren kennen. Beluister hier aflevering 2 .

Aflevering 3: 

Luister naar het belang om te accepteren waar je nu staat in het leven. Als je niet helemaal voor jezelf kunt erkennen en accepteren waar je nu staat, weet je ook niet helemaal vanaf waar jij zelf het stuur kunt overpakken op weg naar waar je wel naartoe wilt met jouw leven. Beluister hier aflevering 3 .

Aflevering 4: 

Deze aflevering gaat over zelfliefde. Zelfliefde? Ja, een zelfliefde die voorbij gaat aan het beeld waarin we iemand voor de spiegel zien staan en eindeloos naar zichzelf zien mijmeren hoe geweldig ze is. Maar een zelfliefde die juist liefde kan geven aan die plekken waar je je niet geliefde voelt. Zodat je je niet afhankelijk hoeft te voelen van de eventuele (voorwaardelijke) liefde van anderen. En je je vrij kan voelen om jouw persoonlijke missie te leven.  Beluister hier aflevering 4 .

Aflevering 5:

In deze aflevering praten Dominique van Wingerden en Martine Nauta over de eerste aanzet die je kunt doen om dieper contact te maken met wat jouw persoonlijke missie kan zijn.
Iedereen heeft er één en je kunt hem gelijk al met kleine stappen in je leven gaan inzettenBeluister hier aflevering 5 .