Individuele

Mentoring

of

Coaching 

 

In individuele sessies zijn we op ons best met (jonge) vrouwen die een doel voor ogen hebben. Dit doel kan voor jou groot zijn, maar hoeft niet persé groots in de wereld gezet te worden, maar dat mag uiteraard wel!

Dit doel mag concreet zijn, maar mag ook gekoppeld zijn aan een ontastbaar gevoel, een verlangen of een vaag beeld wat steeds terug komt.

Je doel kan zowel professioneel als persoonlijk zijn, al gaan die twee vaker hand in hand dan nog al eens gedacht wordt.

In onze begeleiding staan heelheid, verbinding en flow centraal.

Wij willen je zoveel mogelijk ondersteunen in t in lijn brengen van je lichaam, je adem, je gedachten, je emoties/je binnenwereld, jouw verhaal en wat jij voelt (of wil gaan ontdekken) als jouw persoonlijke missie. Hoe meer dit met elkaar verbonden is, hoe makkelijker t voor jou gaat worden om de leiding te nemen over jouw weg, je doelen en de impact die jij wilt maken in jouw kleine en/of grote omgeving. We vanuit waar jij nu bent. Want iedereen heeft n ander startpunt, n eigen voorkeurstaal en voorkeurszintuigen. Daarom bieden we verschillende soorten coaching/begeleiding en coaches aan. Zodat er keuze is in wat jij nu nodig hebt.

 

Coaching met Martine Nauta:

Martine kijkt naar t grote geheel, het verhaal waarin jij leeft met jouw omgeving en familie. Ze is dramaturg, integratief therapeut, systeemcoach, maar heeft het gebruik van concrete methodes losgelaten en zet graag haar intuïtieve en energetische talenten in om met jou meer inzicht te krijgen in waar je staat en welke aspecten er als eerste aandacht behoeven om je contact te laten maken met je innerlijk weten, zelfvertrouwen en creativiteit.

Ze heeft een bijzonder brede en oordeelloze blik op mensen en t leven en gaat graag op zoek naar waar voor jou de magie en t plezier ligt. Ze weet hiervoor vrij snel de vinger op de kern te leggen. De koppeling wordt altijd concreet gemaakt met hoe t in jouw lichaam voelt. Ze stemt zoveel mogelijk af op wat bij jou past, waar jij aan toe bent en waar jij voor open staat.

 

Coaching met Dominique van Wingerden:

Dominique werkt intuïtief, maar ook heel praktisch en resultaatgericht. De focus ligt op voelen, maar wanneer je het nodig hebt om te begrijpen wat we doen en waarom, heeft Dominique ook de wetenschappelijke kennis die je hoofd geruststelt. Ze werkt op het gebied van life & loopbaancoach en is geschoold als ademtherapeut, systemisch coach en werkt veel met voice dialoque en mindfullness.

Coaching bij Dominique is sensitief en warm. Alles mag er zijn. Maar het is niet alleen praten, je gaat ook veel voelen en ervaren in de coaching zodat je echt kunt ervaren waar het voor jou om draait. En dan is het tijd om vooral te gaan doen. Integreren van de inzichten en deze te gaan leven! En lachen natuurlijk, daar is tijdens de sessies absoluut de ruimte voor! Dominique gelooft 100% in jouw eigen creativiteit en zelfredzaamheid, maar zal waar nodig je de sturing bieden die passend is. 

 

 

‘If your dreams don’t scare the hell out of you, they are not your real dreams’

Wat is er mogelijk?

Supervisie of Mentorschap

Supervisie of mentorschap voor jonge vrouwen die met mensen werken en meer rust, ruimte en creativiteit in zichzelf willen creëren om hun impact op hun omgeving te vergroten.

Pakket van 3 sessies in 3 tot 6 maanden

  • Verhelderende schriftelijke intake
  • Drie live of virtuele sessies van 60 minuten
  • Drie integratie opdrachten waarover elk een keer tussentijds mailcontact zal zijn. Mail contact kan schriftelijk zijn of bestaan uit een video- of geluidsopname.

450 Euro

Pakket van 7 sessies in 7 tot 10 maanden

  • Verhelderende schriftelijke intake
  • Zeven sessies van 60 minuten, waarbij elke sessie 1 van de 7 energie centra in je lichaam centraal staat.
  • Zeven persoonlijke integratie opdrachten waarover elke keer tussentijds mailcontact zal zijn, schriftelijk of via video- of geluidsopname.

900 Euro

Kies hieronder je gewenste pakket. Na betaling krijg je toegang tot de agenda om je eerste sessie in te plannen. 

Persoonlijke coaching

Losse sessies kosten tot 1 juli 2020 85 Euro voor 60 minuten.

In de trajecten die we bieden, bieden we een werkbare structuur aan voor ons beiden. Er is altijd ruimte om te co-creeren of om af te wijken als het proces daar om vraagt.

  • Klaar om te gaan?
  • Weet dat je echt niet de enige bent met jouw wensen en verlangens.
  • Alles wat je graag wilt, zit aan de andere kant van je angst.

If you will commit, we will commit.

Plan een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

of