Mini Retraite

Geef je hieronder op voor onze mini-retraite op donderdag 10 september van 15.30 tot 20.30 in Leiden op een fijne plek aan het water in de buurt van park Cronesteyn. Tien minuten wandelen van Station Leiden Lammenschans. Bijdrage: 20,-

Dit event is er op gericht om zonder ruis en zonder afleiding te kunnen voelen en ervaren wat er in je leeft en in de stilte je eigen stem beter te kunnen horen.

Na het welkom heten, kennismaken en een rondje waarin je je intentie kunt delen, zullen we vanaf 16.30 niet meer praten! Alleen wij als begeleiders zullen jullie door de 4 afwisselende meditatieblokken (o.a. een ademsessie, wandelsessie en een lichaammeditatiesessie) heen begeleiden. Tussendoor is er een pauze om te eten. En om 20.00 zullen we de stilte weer doorbreken en afsluiten met een ronde waarin je je ervaring kunt delen als je wilt.

Grote kans dat je vertrekt met meer ruimte, meer helderheid, ontspanning, meer aanwezig en opgeladen gevoel en rust in je lijf.

Zin in een nieuw avontuur? Hieronder kun je je aanmelden en in de welkomstmail vind je de betaallink om je plekje definitief te maken. Er is plaats voor maximaal 15 vrouwen vanaf 18 jaar!

Dag
Uur
Minuut
Seconde
plaatsen over van 15