Zoek je een life coach in Amsterdam?

Het is tegenwoordig al lang niet meer raar om vast te lopen in het leven. Zeker jonge vrouwen ervaren vanuit de maatschappij veel druk om te presenteren en om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Ben jij op zoek naar een goede life coach in Amsterdam die jou kan helpen bij het creëren van meer balans en helderheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Jong Vrouwelijk Leiderschap bestaat uit twee life coaches, namelijk Dominique en Martine. Samen zijn we deze coachingspraktijk gestart vanuit het idee om jonge vrouwen bij te staan in deze ingewikkelde en vaak overweldigende levensfase. We zitten gevestigd in Leiden, maar je kunt ons ook als life coach in Amsterdam inschakelen. Amsterdam ligt immers bij Leiden in de buurt, maar je kunt onze coaching ook gewoon online volgen. Dit doen we via Zoom of een andere vorm van videobellen. Ideaal voor mensen die het fijner vinden om contact via video te hebben, maar ook als je geen tijd hebt om elke keer naar jouw coach in Leiden te komen. Zo kun je ons dus zelfs als life coach in Den Haag of in elke andere stad inhuren.

Meer rust dankzij jouw life coach in Amsterdam

Het belangrijkste aan het coachingstraject dat je met een van ons aangaat is dat je meer rust in je hoofd gaat ervaren. We gebruiken daarvoor diverse technieken, zoals de buikademhaling, meditatie en het analyseren van emoties en jouw primaire reactiesysteem. Dit systeem werkt bij iedereen anders. Zo kun je als gevolg van stress gaan vluchten, vechten of bevriezen, oftewel fight, flight or freeze. Samen met jouw online life coach in Amsterdam ga je analyseren hoe jij op stressvolle situaties reageert en hoe je meer controle kunt krijgen over alle aspecten in je leven. Het kan zijn dat daarbij de nadruk ligt op je privé-leven, maar uit ervaring weten wij dat jonge vrouwen ook vaak coaching nodig hebben op het gebied van werk en carrière. Wij bieden dat in de vorm van persoonlijke begeleiding, die zich onder andere richt op innerlijke rust, zelfliefde, het krijgen van meer energie en balans.

Inspirerende workshops voor jonge vrouwen

Ben jij zo’n jonge vrouw die wel wat inspiratie en meer innerlijke rust kan gebruiken? Heb je het gevoel dat er meer uit je leven te halen valt? Als dat de reden is dat je een life coach in Amsterdam wil inschakelen dan ben je van harte welkom bij Jong Vrouwelijk Leiderschap. Je kunt bij ons zowel persoonlijke coaching krijgen als inspirerende trainingen en zelfs workshops volgen. De trainingen volg je grotendeels online, maar de workshops zijn offline in een groep met gelijkgestemden. Op welke manier je ook vastloopt in het leven, wij bieden je inspiratie in diverse vormen, dus ook op een manier die bij jou past.

Klik hier als je onze webinar wilt bekijken / beluisteren waarin we vertellen wat we bedoelen met Jong Vrouwelijk Leiderschap en 'het leven van je eigen missie'.

Foto op 08-09-20 om 15.28