Coaching en Mentorschap

Bij individuele coaching en mentoring richten we ons helemaal op wat jij voor ogen hebt. En hoe je daar kunt komen. We behandelen al jouw vragen en leren je omgaan met wat je tegenhoudt.

Of je nu kiest voor coaching of mentoring, er is altijd ruimte om te co-creëren of om af te wijken als het proces daar om vraagt.

 

Coaching

Tijdens individuele coaching sessies gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Dit doen we door ons te richten op deze vlakken: lichaam, emoties, gedachten en energiecentra.

Hoe meer al die delen van jou met elkaar verbonden zijn, hoe makkelijker het wordt om de leiding te nemen over jouw leven. Over je beslissingen, je acties, je contacten, de weg die je wilt volgen. Samen ontdekken we waarvan jij energie krijgt en in de juiste flow terechtkomt. Je krijgt helder wat jij ervaart (of wilt ontdekken) als jouw persoonlijke missie.

Individuele sessies leveren de beste resultaten op als je een doel voor ogen hebt. Dit doel kan voor jou groot zijn, maar hoeft niet per se groots in de wereld gezet te worden, al mag dat uiteraard wel! Je doel mag concreet zijn of bestaan uit een ontastbaar gevoel, verlangen of vaag beeld dat steeds terugkomt. We gaan hier samen over in gesprek. Je doel kan zowel professioneel als persoonlijk zijn, al gaan die twee vaker hand in hand dan nogal eens gedacht wordt.

We starten altijd waar jij nu bent. Want iedereen heeft een ander uitgangspunt, een andere voorkeurstaal en andere voorkeurszintuigen. Daarom kun je kiezen uit meerdere coaches en bieden we verschillende soorten begeleiding aan. Zodat jij precies die steun vindt die je nu nodig hebt.

Losse sessies kosten tot 21 juli 2020 85 Euro voor 60 minuten.

Sessies mogen ook plaatsvinden via Zoom of een andere vorm van videobellen!

  • Klaar om te gaan?
  • Weet dat je niet de enige bent met jouw wensen en verlangens.
  • Hulp vragen mag. Samen kom je echt verder.

If you will commit, we will commit.

Plan een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

of

Na betaling krijg je toegang tot de agenda om je eerste sessie in te plannen. 

Kies je coach

profielfoto HOME MARTINE

Coaching met Martine Nauta:

Martine kijkt naar t grote geheel, het verhaal waarin jij leeft met jouw omgeving en familie. Ze is dramaturg, integratief therapeut, systeemcoach, maar heeft het gebruik van concrete methodes losgelaten en zet graag haar intuïtieve en energetische talenten in om met jou meer inzicht te krijgen in waar je staat en welke aspecten er als eerste aandacht behoeven om je contact te laten maken met je innerlijk weten, zelfvertrouwen en creativiteit.

Ze heeft een bijzonder brede en oordeelloze blik op mensen en t leven en gaat graag op zoek naar waar voor jou de magie en t plezier ligt. Ze weet hiervoor vrij snel de vinger op de kern te leggen. De koppeling wordt altijd concreet gemaakt met hoe t in jouw lichaam voelt. Ze stemt zoveel mogelijk af op wat bij jou past, waar jij aan toe bent en waar jij voor open staat. Je kan een afspraak maken met Martine via martine@jongvrouwelijkleiderschap.nl of via de knop onderaan de pagina.

Dominique

Coaching met Dominique van Wingerden:

Dominique werkt intuïtief, maar ook heel praktisch en resultaatgericht. De focus ligt op voelen, maar wanneer je het nodig hebt om te begrijpen wat we doen en waarom, heeft Dominique ook de wetenschappelijke kennis die je hoofd geruststelt. Ze werkt op het gebied van life & loopbaancoach en is geschoold als ademtherapeut, systemisch coach en werkt veel met voice dialoque en mindfullness.

Coaching bij Dominique is sensitief en warm. Alles mag er zijn. Maar het is niet alleen praten, je gaat ook veel voelen en ervaren in de coaching zodat je echt kunt ervaren waar het voor jou om draait. En dan is het tijd om vooral te gaan doen. Integreren van de inzichten en deze te gaan leven! En lachen natuurlijk, daar is tijdens de sessies absoluut de ruimte voor! Dominique gelooft 100% in jouw eigen creativiteit en zelfredzaamheid, maar zal waar nodig je de sturing bieden die passend is. Je kan een afspraak boeken met Dominique via dominique@jongvrouwelijkleiderschap.nl.

If your dreams don’t scare the hell out of you, they are not your real dreams

 

Mentorschap

Mentorschap is voor jonge vrouwen die met mensen werken of een eigen bedrijf hebben en op zoek zijn naar meer rust, ruimte en creativiteit om de impact op hun omgeving te vergroten.

Pakket van 3 sessies in 3 tot 6 maanden

  • Verhelderende schriftelijke intake
  • Drie live of virtuele sessies van 60 minuten
  • Drie integratie opdrachten waarover elk een keer tussentijds mailcontact zal zijn. Mail contact kan schriftelijk zijn of bestaan uit een video- of geluidsopname.

300 Euro 

Pakket van 7 sessies in 7 tot 10 maanden

  • Verhelderende schriftelijke intake
  • Zeven sessies van 60 minuten, waarbij elke sessie 1 van de 7 energie centra in je lichaam centraal staat.
  • Zeven persoonlijke integratie opdrachten waarover elke keer tussentijds mailcontact zal zijn, schriftelijk of via video- of geluidsopname.

700 Euro 

Kies hieronder je gewenste pakket. Na betaling krijg je toegang tot de agenda om je eerste sessie in te plannen.