Ethische code

We zijn erg blij met je interesse in de service en het aanbod van de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap. Als je onze website bezoekt en je inschrijft of op een andere wijze met ons contact zoekt, dan word je automatisch ingeschreven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo kun je de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap beter leren kennen en zien waar het voor staat.

Zo gaan we een stuk samen op pad en je kunt je altijd heel makkelijk weer uitschrijven.  

In het contact met onze klanten zijn vertrouwen, integriteit en wederzijds respect erg belangrijke waarden. 

Ook zijn we gewend om te werken met een geheimhoudingsplicht om te kunnen waarborgen dat jouw verhaal een veilige plek vindt. 

Als we samen werken leggen we geen dossier aan. Aan het einde van elk traject krijg je eventuele notities mee en zullen we alles verwijderen. 

We verkopen geen contactgegevens door aan de andere partijen en mijn website is beschermd volgens de wet AVG. 

 

vertrouwen, integriteit, helderheid

Meer...

Ik heb er bewust voor gekozen om niet meer lid te zijn van welke beroepsvereniging dan ook. Ik heb altijd gevoeld: ik hoor nergens bij en ik hoor overal bij. Ik werk het liefste uit vrijheid, menselijkheid en vertrouwen.

Dat neemt niet weg dat ik de beroepscodes die bij mijn beroepen als therapeut en coach passen helemaal eer en respecteer.

Ook blijf ik gezegend met een grote groep collega’s waar ik als t nodig is op terug kan vallen en mee samen kan werken

2
‘Live a life without limits, all things are possible to those who believe. ’