Coach in Leiden voor jonge, ambitieuze vrouwen

Ben jij een jonge vrouw die het gevoel heeft dat er veel meer uit het leven te halen valt? Dacht je te weten wat je wilde maar blijkt de realiteit anders uit te pakken? Als je moeite hebt richting te geven aan je leven dan zijn een aantal gesprekken met een coach misschien wel precies wat je nodig hebt. Bij ons vind je een coach in Leiden, wat ook vanuit Amsterdam en Den Haag heel goed bereikbaar is. Dus ben jij op zoek naar een life coach in Amsterdam of een life coach in Den Haag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze coaching richt zich op het vergroten van je veerkracht, creativiteit en vitaliteit, maar ook op het creëren van de juiste omstandigheden waarin jij gelukkig kunt zijn. We richten ons vooral op de jonge, ondernemende vrouw, maar ook als jij vooral op privegebied die coach in Leiden nodig hebt kun je bij ons aankloppen.

Coach in Leiden voor meer rust in je hoofd

We leven in een wereld waarin we ontzettend veel moeten en waar we de hele dag door prikkels krijgen. Veel jonge vrouwen hebben daar ontzettend veel moeite mee, en lopen als het gevolg daarvan vast. Hun talenten komen daardoor niet volledig tot uiting, en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Als je via ons jouw coach in Leiden inschakelt levert dat je een persoonlijk traject op dat je meer rust in je hoofd gaat geven, meer helderheid over wat je wilt, en bovenal meer zelfvertrouwen. Dingen die elke jonge vrouw tegenwoordig goed kan gebruiken om te kunnen groeien, of dat nu op haar werk is of als persoon. Met één van ons als jouw coach in Leiden zul je snel inzicht krijgen in jouw sterke en zwakke punten, en belemmerende overtuigingen en angsten kunnen loslaten. Al na enkele sessies voel je je vrijer en beter in staat concrete stappen te zetten richting jouw droomleven of droombaan.

Wat bedoelen we met Jong Vrouwelijk Leiderschap?

Het eerste waar jij waarschijnlijk aan denkt bij de woorden Jong Vrouwelijk Leiderschap is een leidinggevende functie op je werk. Wat we er echter ook mee bedoelen is dat je de leiding pakt over je eigen leven, en vanuit een staat van moeiteloosheid jouw eigen missie gaat belichamen. Samen met jouw coach in Leiden ga je aan de slag met de 13 verschillende thema’s die ook in ons boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’ staan. Dit zijn thema’s zoals jouw natuurlijke kwaliteiten, zelfliefde en omgaan met emoties. Het coachingstraject gaat je veel helderheid en richting geven, en de power om zelf je eigen pad te creëren en bewandelen.

Klik hier als je onze webinar wilt bekijken waarin we uitleggen wat we bedoelen met Jong Vrouwelijk Leiderschap en 'Het leven van je missie'
Foto op 08-09-20 om 15.28