Jij jonge, krachtige vrouw

4

Liever samen werken aan het ontdekken en leven van jouw levensdoel / passie of zielsmissie?

Als je op een meer intensieve manier wilt werken aan het ontdekken en leven van jouw zielsmissie, bekijk dan onze online groepstraining ‘Jong Vrouwelijk Leiderschap'. 

Martine Nauta auteur boek jij jonge krachtige vrouw

Ontdek meer over jouw (ziels)missie met het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’

Dit boek is bedoeld om je te steunen en een leidraad te geven om van een leven vol verwarrende emoties te gaan naar een leven met meer helderheid en voldoening. Waarbij je meer innerlijke rust ervaart én het avontuur kunt aangaan op het pad van jouw missie. 

Dit speel-, lees- en werkboek helpt je helder te krijgen wie je (nog meer) bent, waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en hoe je obstakels kunt benaderen of opruimen. Het boek staat boordevol tools en tips en spreekt je hoofd, hart, lichaam en zintuigen volop aan en helpt je deze in lijn te brengen voor jouw persoonlijke missie. 

Je kunt de prachtige papieren hardcover uitvoering met 13 krachtige hoofdstukken (vind hier de thema's uit het boek) kopen en er vervolgens met al je tijd en aandacht in lezen en werken. Je kunt het wegleggen en elke keer weer pakken. Om het nog eens weg te leggen en in een volgende levensfase weer te pakken.

Ondertussen zijn er meerdere podcasts en meditaties opgenomen ter ondersteuning van het boek. Vind hier de podcastserie  en hier de reeks meditaties.

"Dit boek voor tieners tot volwassen vrouwen draagt de liefde en warmte in zich om als lezer thuis te komen bij jezelf. Door te schrijven, herkenning in de verhalen, kennis en oefeningen leer je om je leven te belichamen.

Als jonge vrouw mag je je plannen, dromen en bedoeling van je leven nu meer dan ooit vinden, los van wat anderen van je verwachten, zeker als je in je leven iemand gemist hebt die zegt: "Kom maar, kom maar even bij mij".

Martine Nauta heeft in dit boek als schrijver haar hart geopend."

Marianne Oude Nijhuis

"Als jonge vrouw mag je jouw mooiste leven gaan vormgeven. Dit boek draagt je een warm hart toe en helpt je om jezelf beter te leren kennen. Zodat je jouw mooiste verhaal kunt gaan leven.

Door herkenning in de openhartige verhalen van Martine Nauta, haar kennis van de wereld en de creatieve schrijfoefeningen leer je om dicht bij jezelf te blijven en niet te verdwalen door wat er van buitenaf op je af komt."

Laurien Baart

"Had ik dit boek zelf maar in handen gehad als jonge vrouw aan het begin van mijn werkende leven. Dat had me een hoop waardevolle handvatten opgeleverd die ik toen zo hard nodig had. En ook nu heeft het boek me enorm geholpen en me weer een stap dichter bij mezelf gebracht.

Absoluut een aanrader, omdat de inzichten en oefeningen uit het boek, het ongeacht leeftijd en levensfase telkens relevant blijven!"

Dominique van Wingerden

Over de schrijfster

In haar jonge jaren kon Martine Nauta veel moeite hebben met het leven. Ze ontwikkelde een eetstoornis en verlangde naar gerichte steun bij het omgaan met al haar complexe gevoelens en problemen, al liet ze dit aan de buitenwereld zelden merken. De hulp die er was, vond ze erg beperkt. Na vallen en opstaan kwam ze gelukkig goed terecht en leeft het leven waar ze vroeger van droomde.   

Omdat ze haar levenslessen wil doorgeven aan nieuwe generaties jonge vrouwen, zette ze die allemaal op papier. Dit resulteerde in het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’, waarmee ze jonge vrouwen wil helpen hun levensdoel te vinden en te realiseren.

Dit zegt ze er zelf over:

Met dit boek wil ik je jouw missie waarbij alles kloppend voelt laten ontdekken. En ik wil je de eerste stappen laten zetten op weg naar het leven waar jij diep van binnen van droomt. Zodat je jouw talenten vol plezier met de wereld kunt delen en durft te gaan spelen met wat er op jouw pad komt.

Ik wil niks liever dan dat jij gaat leven naar je eigen regels. Dat je jouw plek volledig pakt met alles wat bij jou hoort. Dat je mooie relaties weet te creëren, met jezelf en anderen. Dat je tot uiting brengt wat voor jou belangrijk is. 

En bovenal: dat je blij bent met jezelf en jouw leven. 

Martine Nauta

Schrijf je in en ontvang direct en gratis het waardevolle deel'Wat is de persoonlijke missie die helemaal bij jou past' uit het boek 'Jij jonge, krachtige vrouw' en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en het aanbod van de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap.