Jij jonge, krachtige vrouw

4

Liever samen werken aan het ontdekken en leven van jouw levensdoel / passie of zielsmissie?

Wil je jouw passie of zielsmissie liever samen met anderen ontdekken en realiseren? Meld je dan aan voor de online groepstraining ‘Jong Vrouwelijk Leiderschap'. Daarin behandelen we de onderwerpen uit het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’ stap voor stap en onder begeleiding van een coach. Zo kun je al je vragen kwijt en kun je elkaar volop steunen en inspireren!

Martine Nauta auteur boek jij jonge krachtige vrouw

Ontdek en leef jouw (ziels)missie met het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’

Dit boek is bedoeld om jouw te steunen en een leidraad te geven om van een leven vol verwarrende emoties te gaan naar een leven vol helderheid en passie. Waarbij je rust ervaart én volop het avontuur kunt aangaan. 

Dit speel-, lees- en werkboek helpt je helder te krijgen wie je (nog meer) bent, waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en hoe je obstakels kunt benaderen of opruimen. Het boek spreekt je hoofd, hart, lichaam en zintuigen volop aan en helpt je deze in lijn te brengen voor jouw persoonlijke missie. If you can dream it, you can do it!

Je kunt de prachtige papieren hardcover uitvoering met 13 krachtige hoofdstukken kopen en er vervolgens met al je tijd en aandacht in lezen en werken. Je kunt het wegleggen en elke keer weer pakken. Om het nog eens weg te leggen en in een volgende levensfase weer te pakken.

 

Over de schrijfster

In haar jonge jaren had Martine Nauta veel moeite met het leven. Ze ontwikkelde een eetstoornis en verlangde naar gerichte steun bij het omgaan met al haar complexe gevoelens en problemen. De hulp die er was, vond ze erg beperkt. Na veel vallen en opstaan kwam ze gelukkig goed terecht en leeft het leven waar ze vroeger van droomde.   

Omdat ze haar levenslessen wilde doorgeven aan haar dochter, zette ze die allemaal op papier. Dit resulteerde in het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’, waarmee ze jonge vrouwen wil helpen hun passie en levensdoel te vinden en te realiseren.

Dit zegt ze er zelf over:

Met dit boek wil ik jou je passie / levensdoel / zielsmissie laten ontdekken (of hoe jij het ook wilt noemen). En ik wil je de eerste stappen laten zetten op weg naar het leven waar jij diep van binnen van droomt. Zodat je jouw talenten vol plezier met de wereld kunt delen en durft te gaan spelen met wat er op jouw pad komt.

Ik wil niks liever dan dat jij gaat leven naar je eigen regels. Dat je jouw plek volledig pakt met alles wat bij jou hoort. Dat je mooie relaties weet te creëren, met jezelf en anderen. Dat je tot uiting brengt wat voor jou belangrijk is. 

En bovenal: dat je blij bent met jezelf en jouw leven. 

Martine Nauta

"Dit boek voor tieners tot volwassen vrouwen draagt de liefde en warmte in zich om als lezer thuis te komen bij jezelf. Door te schrijven, herkenning in de verhalen, kennis en oefeningen leer je om je leven te belichamen.

Als jonge vrouw mag je je plannen, dromen en bedoeling van je leven nu meer dan ooit vinden, los van wat anderen van je verwachten, zeker als je in je leven iemand gemist hebt die zegt: "Kom maar, kom maar even bij mij".

Martine Nauta heeft in dit boek als schrijver haar hart geopend."

Marianne Oude Nijhuis

Schrijf je in en ontvang direct en gratis het waardevolle deel'Wat is de persoonlijke missie die helemaal bij jou past' uit het boek 'Jij jonge, krachtige vrouw' en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en het aanbod van de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap.