Boek Jij jonge krachtige vrouw
boek

Liever samen werken aan het ontdekken en leven van jouw levensdoel / passie of zielsmissie?

Wil je jouw passie of zielsmissie liever samen met anderen ontdekken en realiseren? Meld je dan aan voor de online groepstraining ‘Jong Vrouwelijk Leiderschap'. Daarin behandelen we de onderwerpen uit het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’ stap voor stap en onder begeleiding van een coach. Zo kun je al je vragen kwijt en kun je elkaar volop steunen en inspireren!

Martine Nauta auteur boek jij jonge krachtige vrouw

Jij jonge, krachtige vrouw

Ontdek en leef jouw  passie of zielsmissie met het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’

Wil jij van een leven vol verwarrende emoties naar een leven vol passie? Wil jij innerlijke rust en avontuur tegelijkertijd? Lees dan het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’ en ga aan de slag met de opdrachten. 

Dit speel-, lees- en werkboek helpt je helder te krijgen wie je bent, waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en hoe je daar actie op kunt ondernemen. 

Bestel hier alvast het e-book of koop de prachtige papieren hardcover uitvoering straks via www.bol.com.

Lees de achterkant van het boek:

“Uit angst voor het leven heb ik in mijn jeugd het ‘monster’ anorexia gecreëerd. Het was lastig om te erkennen, maar ik heb die keuze zelf gemaakt, niet mijn ouders of anderen. Mijn leven veranderde dan ook pas echt toen ik de volledige verantwoordelijkheid kon nemen voor mijn keuzes en voor mijn angst en pijn. Ik leerde me inzetten vóor mezelf in plaats van tegen mezelf. 

Omdat ik me goed herinner hoe moeilijk het leven kan zijn als je jong bent, wil ik jou graag helpen om dichtbij jezelf te komen en te blijven. Dan heb je geen monsters nodig die je een excuus geven om weg te blijven bij je echte gevoelens en het pad dat er voor jou ligt. Die monsters kunnen trouwens van alles zijn, van eetstoornissen tot alcoholproblemen, van besluiteloosheid tot depressies en van relatieproblemen tot vluchtscenario’s op allerlei gebieden.

In dit boek ontdek je wat je echt wilt en kunt in je leven, beschrijf je jouw droomscenario en zet je de eerste stappen op weg daarnaartoe.

Zodat je niet langer meedeint met wat er om je heen gebeurt, maar voortaan zelf aan het roer van je leven staat.”

 

 

Over de schrijfster

In haar jonge jaren had Martine Nauta veel moeite met het leven. Ze ontwikkelde anorexia nervosa en verlangde naar gerichte steun bij het omgaan met al haar complexe gevoelens en problemen. De hulp die er was, vond ze erg beperkt. Na veel vallen en opstaan kwam ze uiteindelijk goed terecht. Nu is ze gelukkig en leeft het leven waar ze vroeger van droomde.   

Omdat ze haar levenslessen wilde doorgeven aan haar dochter, zette ze die allemaal op papier. Dit resulteerde in het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’, waarmee ze jonge vrouwen wil helpen hun passie en levensdoel te vinden en te realiseren.

Dit zegt ze er zelf over:

Met dit boek wil ik jou je passie / levensdoel / zielsmissie laten ontdekken (of hoe jij het ook wilt noemen). En ik wil je de eerste stappen laten zetten op weg naar het leven waar jij diep van binnen van droomt. Zodat je jouw talenten vol plezier met de wereld kunt delen en durft te gaan spelen met wat er op jouw pad komt.

Ik wil niks liever dan dat jij gaat leven naar je eigen regels. Dat je jouw plek volledig pakt met alles wat bij jou hoort. Dat je mooie relaties weet te creëren, met jezelf en anderen. Dat je tot uiting brengt wat voor jou belangrijk is. 

En bovenal: dat je blij bent met jezelf en jouw leven. 

Martine Nauta