HEADER WIE ZIJN WIJ

Over Martine en Dominique 

Dominique en Martine vinden elkaar enorm in hun gezamenlijke passie voor het blootleggen van echtheid, authenticiteit en potentie. Ze delen dezelfde dromen voor een bewustere wereld waarin meer vrouwen opstaan en hun natuurlijke bijdrage leveren voor een mooiere wereld vanuit hun eigen verhaal en volledige potentie. Ze herkennen en versterken elkaar in hun natuurlijke interesse in zowel de wetenschap als spiritualiteit en zijn altijd in ontwikkeling.

MARTINE NAUTA

Mijn naam is Martine en ik ben coach, facilitator, reiziger, kunstliefhebber en moeder van drie kinderen. Ik realiseer me dat ik alles heb wat ik me ooit wenste: gevoel van vrijheid! En daarmee bedoel ik onder andere dat ik de volledige keuzevrijheid en regie ervaar om mijn leven op mijn eigen manier en volgens mijn eigen waarden vorm te geven. Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik herinner me mijn jonge jaren als eenzaam, moeilijk en complex.

Als ik terugkijk zie ik een meisje met een enorm potentieel (zoals veel jonge, gevoelige en slimme meisjes), maar het was moeilijk om dat helemaal te benutten. Het duurde jaren en kostte veel bloed, zweet en tranen, voordat ik mijn leven als vrij en succesvol kon beschouwen… Door die ervaring groeide mijn wens om jonge vrouwen als jij te helpen om volledig leiderschap over jouw werk- en privéleven te kunnen nemen. En zo ontstond de School voor jong vrouwelijk leiderschap..

klein MG_1106_pp

Ik heb de diepe wens dat elk meisje zich kan ontwikkelen tot een moedige, krachtige vrouw die haar waarde kent, vanuit haar hart leeft en haar eigen geluid deelt met de wereld. Het is míjn missie om voor jou een veilige, inspirerende omgeving te creëren om je verlangens te ontdekken, je volledige eigenwaarde te pakken en jouw stappen te kunnen zetten richting jouw ware missie waarbij je je gesteund, compleet en geliefd voelt.

Martine gelooft dat de toekomst vrouwelijk is en dat we krachtige, authentieke, vrouwelijke leiders nodig hebben om in de behoeften van de veranderende samenleving te voorzien.

profielfoto HOME MARTINE

Afgeronde opleidingen in een notendop:

  • Theaterwetenschappen (’97),
  • Academie voor Psychotherapie (’08),
  • ORSC certificering (team- en relatiecaching '16),
  • CTI Leadership program (’16),
  • B-School (online business school ‘17

Aanvullende cursussen en workshops die mij geïnspireerd en beïnvloed  hebben:

Focussen, Contextuele Therapie, Happiness en Silence programma (Art of Living), Theorie U (Otto Scharmer), Reinventing organisations (Frederic Laloux), Sacred Money Archetypes Course, Storytelling, Intuitie cursussen en Ashtanga yoga lessen.

Mensen uit verleden en heden die mij prikkelen en inspireren in willekeurige volgorde:

Nelson Mandela, Thich Nath than, Deepak Chopra, Brené Brown, Elizabeth Gilbert, Hiro Boga, Nancy Smith (The Anatomy of Peace), John Gottman (Gottman Institute), Irvin D. Yalom, Janusz Korczac, Betinho Massaro, Sri Sri Ravi Shankar (Art of Living)

En vele docenten en collega’s die ik tijdens mijn opleidingen op diverse plekken in de wereld heb mogen ontmoeten. Ik prijs me gelukkig dat ik in de gelegenheid ben geweest om op mijn reisavonturen veel verschillende mensen in de wereld te hebben ontmoet die hebben kunnen bijdragen aan mijn (persoonlijke) zoektocht naar meer begrip, meer verbinding, heelheid en inspiratie.

DOMINIQUE VAN WINGERDEN

Dominique 2

Mijn naam is Dominique en ben werkzaam als coach en trainer. Ik ben ondernemend, nieuwsgierig, spiritueel én pragmatisch. Ik geniet ervan om dromen te realiseren, mezelf en anderen uit te dagen en vind ik het heerlijk om te schrijven en te reizen. Het is mijn missie om samen met jou op ontdekking te gaan wat jouw roeping is en hoe je deze kunt verwezenlijken. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt. Mijn geloof is namelijk, dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een nieuwe liefdevolle wereld.

Om tot dat inzicht te komen moest ik op jonge leeftijd, diep door het stof. Tijdens mijn promotieonderzoek op de universiteit raakte ik burn-out. Ik was toen 25 en zat midden in de rat-race. Ik leidde een leven, waarvan ik dacht dat het van mij verwacht werd. Een leven waarin de focus lag op output in plaats van input. Ik leefde in mijn hoofd.

De burn-out was mijn redding en ik werd gedwongen gehoor te geven aan mijn sensitiviteit en diep naar binnen te keren. Tijdens een 10-daagse stilte retraite besloot ik uit de wetenschap te stappen en kort daarna begon ik aan een professionele coachopleiding. Eindelijk voelde ik de ‘flow’ en voldoening waar ik zo lang naar had gezocht! Mijn missie was duidelijk.

Na een master HRM en verschillende wetenschappelijke onderzoeken binnen het veld van arbeids- en organisatiepsychologie en talentmanagement, volgde ik ook verschillende praktijkgerichte opleidingen op het gebied van mindfulness, ademtherapie, voice dialogue, en systemisch werk.

Het geeft mij diepe voldoening om samen met jou op ontdekking te gaan naar wie jij echt bent, wat je grootste verlangens zijn en hoe je deze kunt verwezenlijken. Zodat ook JIJ je missie gaat leven!

Wat we bijdragen

Deze School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap heeft als missie zoveel mogelijk jonge vrouwen te ondersteunen om het leven te leven wat zij voor ogen hebben.

Schrijf je in en ontvang direct en gratis het waardevolle deel'Wat is de persoonlijke missie die helemaal bij jou past' uit het boek 'Jij jonge, krachtige vrouw' en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en het aanbod van de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap.

‘Live a life without limits, all things are possible to those who believe. ’