Online workshops

Masterclass Female Pleasure

Mirjam van YourEden is intimiteits- en pleasure coach. Ze studeerde af als rechtsfilosofe aan de Universiteit Leiden, werkte in de IT als projectleider en marketeer. Door haar eigen worstelingen met seks en vrouw zijn in een mannenwereld, kwam ze op het pad van Yoni Healing en Tantra.  Sinds 2016 begeleidt ze vrouwen naar hun authentieke sensualiteit en seksualiteit via coaching en yoni healing. Ze gelooft dat Female Pleasure hèt medicijn is dat deze doorgedraaide, doelgerichte maatschappij nodig heeft om in balans, vrijheid en liefde te leven.  Onze Female Pleasure kan stromen als we ons lichaam, emoties, intuïtie en seksualiteit op onze eigen wijze gaan leven. Kun je voorstellen hoe dat voelt als je jouw eigen seksualiteit volledig leeft en je energie vrij mag stromen?

Mirjam zal woensdagavond 12 mei van 19.30 tot 21.00 een online masterclass 'Female Pleasure' verzorgen! Yeah! Zo ontzettend leuk dat ze met jou wil delen hoe zij tot haar missie is gekomen én een aantal oefeningen in deze veilige setting wil delen, om jou bij jouw eigen Female Pleasure te laten komen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

Deze Masterclass is onderdeel van het Jong Vrouwelijk Leiderschap programma, maar is ook los te volgen voor €20,-

Je kunt je opgeven via voorjou@jongvrouwelijkleiderschap.nl. We sturen je dan de betaallink en de inloggegevens voor deze live masterclass. (Of betaal via deze link en wees direct verzekerd van je plekje).

 

bfd571aa-b182-4656-9bb6-d2039f7699d1

Leef je ware missie

Dominique van Wingerden, een ware missie expert, zal op zaterdag 24 april van 10.00 tot 12.30 een online workshop 'Leef je missie' verzorgen. Tijdens deze workshop weet ze je via 3 kernachtige visualisaties en reflecterende vragen steeds dieper bij je kern te laten komen. Daar waar jouw antwoorden en inzichten liggen op de vraag wat jouw eigen unieke missie is!

Deze workshop is onderdeel van het Jong Vrouwelijk Leiderschapsprogramma, maar ook los bij te wonen voor 25,-.

Je kunt je aanmelden via voorjou@jongvrouwelijkleiderschap.nl.

Het doel van deze workshop is dat jij een (eerste) duidelijk beeld krijgt, vanuit verbinding met je lichaam, van wat jouw eigen unieke missie is. Het is ons doel dat je deze workshop vol inspiratie en met zicht op je vervolgstappen afsluit!

Ook als je al gewerkt hebt aan je missie, zal deze workshop je helpen om je missie verder aan te kunnen scherpen en verdiepen.

We zullen met elkaar een sfeer creëren waarin we open staan om ons door elkaar te laten inspireren en supporten in het ontdekken van jouw missie, de impact die jij graag wilt maken in het leven en wat passend is bij jouw energie. 

Wellicht kun jij aan het einde van de workshop zelfs jouw Life Purpose Statement delen met de wereld!

Dominique 2

'Mijn naam is Dominique en ben werkzaam als coach en trainer. Ik ben ondernemend, nieuwsgierig, spiritueel én pragmatisch. Ik geniet ervan om dromen te realiseren, mezelf en anderen uit te dagen en vind ik het heerlijk om te schrijven en te reizen. Het is mijn missie om samen met jou op ontdekking te gaan wat jouw roeping is en hoe je deze kunt verwezenlijken. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt. Mijn geloof is namelijk, dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een nieuwe liefdevolle wereld.'

Wat we bijdragen

Deze School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap heeft als missie zoveel mogelijk jonge vrouwen te ondersteunen om het leven te leven wat zij voor ogen hebben.

Schrijf je in en ontvang direct en gratis het waardevolle deel'Wat is de persoonlijke missie die helemaal bij jou past' uit het boek 'Jij jonge, krachtige vrouw' en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en het aanbod van de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap.

‘Live a life without limits, all things are possible to those who believe. ’

online workshops